Nieuw! Fietscoach voor jong en oud(er)

Ervaringstuin

In de ervaringstuin ga je aan de slag met al jouw zintuigen! Je komt helemaal los van gedachten en beslommeringen. Door te bewegen op jouw manier en te ervaren op jouw manier is deze ochtend (of middag of avond) ook helemaal van jou. Terwijl je geniet van een kop kruidenthee die jezelf hebt geplukt (of koffie als je daar meer van bent, maar dan uit een ver land en gebrand door een regionale brander) vertel je over jouw ervaring en sparren we wat je mee naar huis neemt en juist hier laat. Dat wat je hier laat kun je creatief verwerken en in het water laten dobberen of juist verbranden en in rook laten opgaan. Misschien past begraven beter bij jou met een herinneringsitem die jezelf bedenkt. Op blote voeten, vogels die roepen en het water wat kabbelt kom je tot rust. En met een beetje geluk heb ik nog een lekkere taart of verse koekjes gebakken voor je kwam en waar jij van mee mag genieten. 

Workshop Fietstraining

De trainingen worden aangepast op de doelgroep zoals senioren (Doortrappen), Nieuwkomers ( mannen en vrouwen met weinig fiets ervaring) of jongeren / kinderen.

In de bijeenkomsten zullen de volgende onderwerpen ter sprake komen en worden geoefend:

  • Veiligheidstekens in het verkeer
  • Gedragsregels in het verkeer
  • Angsten in het verkeer
  • Hanteren van de fiets 
  • Welke onderdelen zitten aan en op de fiets en wat kan ik hier zelf mee en waar dienen ze voor?

Workshop zwemmen, een heel jaar rond ...

Als je kunt kiezen uit: 

- Heerlijk bij de warme kachel zitten met een kop chocolademelk en een dekentje… 

Of: 
- Een sprong in het diepe wagen en een nat pak halen…
Kies jij dan voor de bank, de chocomel en het dekentje? Klik dan snel weg!
Of… ben je nieuwsgierig naar die sprong in het diepe en dat natte pak? Begint het te kriebelen? Lees dan verder en plan een afspraak in!

Wat ga je doen?

Zwemmen in open water!

In een mooie landelijke omgeving. 

Je krijgt één op één alle aandacht en je wordt professioneel begeleid om -stap voor stap- te wennen aan de kou en de sprong in het diepe te wagen. 

Meld je aan voor deze uitdagende workshop zwemmen in open water!